Obavijest za učenike i roditelje

2018-01-27 20:11

     Obavještavamo učenike OŠ "Travnik" da nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak, 29. 01. 2018. godine po rasporedu časova i smjena iz mjeseca novembra.

Također, obavještavamo učenike I-ih i II-ih razreda, te učenike III-3 razreda, da su završeni radovi na otvaranju novog ulaza u školu.

U realizaciji ovog projekta su nam pomogli: Vlada SBK-a na čelu sa premijerom, g-din Tahirom Lendom, Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK-a, načelnik općine Travnik, g-din Admir Hadžiemrić, kao i JKP Bašbunar na čelu sa direktorom, g-din Husikom Eminovićem. Prilikom realizacije ovog projekta na djelu se pokazala odlična saradnja škole sa lokalnom zajednicom. Vrijednost ovog projekta je 7500 KM ( ulazna vrata-4000 KM, ulazna kapija-1500 KM, asfaltiranje i postavljanje trotoara-2000 KM ). Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su dali doprinos da se i ovaj projekat uspješno okonča.

Svrha otvaranja novog ulaza u školu je veća sigurnost za učenike. Nakon ulaska učenika u školski prostor, učionice, školska kapija će se zaključati. Detaljnije o radovima na ovom projektu možete pogledati u galeriji slika naše web stranice. ( SLIKE )