Humanitarna akcija Ramazanski paketići

2022-04-19 23:12

     U ponedjeljak, 18. 04. 2022. godine, našu školu su posjetili predstavnici I5 razreda Medicinske škole MSŠ Travnik. Učenici ovog odjeljenja su došli na ideju da u mjesecu Ramazanu, mjesecu dobrih djela, organizuju humanitarnu akciju u kojoj će obradovati najmlađe učenike naše škole sa Ramazanskim paketićima i slatkišima. U ovoj humanitarnoj akciji učestvovali su svi učenici I5 odjeljenja Medicinske škole, a Ramazanske paketiće su dobili slučajnim odabirom pojedini učenici naše škole od I-III razreda dok su se slatkišima počastili svi učenici. Ova humanitarna akcija je naišla na odličan prijem kod naših učenika koji nisu mogli sakriti svoje zadovoljstvo i osmijehe sa lica, te su nastojali kroz recitacije i ilahije da se revanširaju za ovu posjetu i poklone.Ovu humanitarnu akciju je koordinirao nastavnik islamske vjeronauke Haris Husanović.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim učenicima I5 razreda Medicinske škole MSŠ Travnik, a posebno njihovim predstavnicima sa molbom Uzvišenom Allahu da ih obilato nagradi za njihov trud i dobra djela.

Detaljnije o ovoj humanitarnoj akciji možete pogledati u video zapisu koji smo napravili prilikom dodjele Ramazanskih paketića.