Uspješno završena akcija sakupljanja pomoći narodu Turske i Sirije

2023-02-17 20:10

      Obavještavamo učenike i njihove roditelje/staratelje kao i nastavnike zaposlene u OŠ "Travnik" da je uspješno završena još jedna humanitarna akcija u kojoj su učestvovali naši učenici i nastavnici, a to je akcija sakupljanja finansijske pomoći za nastradali narod od zemljotresa Turske i Sirije.

Na poziv HO Merhamet MDD Bosne i Hercegovine da se uključimo u akciju sakupljanja finansijske pomoći nastadalom narodu od zemljotresa u Turskoj i Siriji odaziv je bio odličan i sakupljeno je 5550.00 KM koji su danas uplaćeni na račun HO Merhamet. Uplatnica o uplaćenim sredstvima je predata direktoru HO Merhamet Travnik, gdinu Merzuku Omerdiću.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su dali svoj doprinos da se uspješno realizuje ova akcija i tako pokazali svoju humanost i ljudskost. Posebno se zahvaljujemo nastavnicima razredne i predmetne nastave, učenicima i njihovim roditeljima/starateljima na podršci koju su pružili i za ovu humanitarnu akciju, kao i na dosadašnjoj podršci koju nam pružaju.