Zahvala donatorima

2022-02-12 21:54

      Nakon objavljene informacije da je HO MOST-BRO obezbjedila za 10 učenika jetima užinu i sok do kraja školske 2021/22. godine, predstavnici MDD Merhamet su posjetili našu školu i obezbjedili užinu za još 5 učenika. Također, javili su se mnogi naši sugrađani, roditelji i nastavnici naše ustanove sa željom da učestvuju u ovoj hairli akciji, i da pomognu i socijalno ugroženim učenicima koji ne mogu sebi priuštiti svaki dan užinu, te je na taj način obezbjeđena užina do kraja ove školske godine za još 25 učenika, čime su zadovoljene sve potrebe učenika za obrokom u našoj školi.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim donatorimo što su učestvovali u ovoj hairli akciji, prije svega MDD Merhamet, roditeljima i nastavnicima OŠ "Travnik",i molimo Uzvišenog Stvoritelja da sve vas nagradi najvećom nagradom. Amin!

Zahvaljujemo se i humanitarnim organizacijama, roditeljima i sugrađanima koji su se javili nakon završetka akcije,i molimo Gospodara svih svjetova da ih nagradi kao da su učestvovali u ovoj akciji jer se djela cijene prema namjerama (hadis), te se nadamo njihovoj saradnji već od sljedeće školske godine.