Zahvalnica KC "Kralj Fahd" na donaciji paketića

2022-12-30 21:46

    U srijedu, 28. 12. 2022. godine, u kabinetu arapskog jezika izvršena je podjela paketića koje je donirao KC "Kralj Fahd" iz Sarajeva učenicima koji uče arapski jezik kao drugi strani jezik a povodom Međunarodnog dana arapskog jezika. Ovu aktivnost sa učenicima je realizovala prof. arapskog jezika Fatima Doglod-Babić.

O ovom događaju možete pogledati više u galeriji slika naše web stranice. (SLIKE) Također, na sljedećem linku možete pogledati kratki video u kojem su se naši učenici na arapskom jeziku zahvalili na doniranim paketićima. (VIDEO LINK)

Međunarodni dan arapskog jezika je obilježen u našoj školi na časovima arapskog jezika, a neke aktivnosti smo i snimili i možete ih pogledati u sljedećem videu. ( VIDEO POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ARAPSKOG JEZIKA)

Koristimo ovu priliku da se u ime učenika, njihovih roditelja i kolektiva OŠ "Travnik" zahvalimo Kulturnom centru "Kralj Fahd" iz Sarajeva na ovoj donaciji, kao i na svim dosadašnjim donacijama i projektima koje su podržali, i molimo Uzvišenog Allaha da ih obilato nagradi za ova djela. Amin!